Τρόποι Αποστολής

  1. Με αποστολή μέσω εταιρείας courier ΑCS. Για αποστολή με courier υπάρχει χρέωση μεταφορικών σε ορισμένα προϊόντα. Ο υπολογισμός των μεταφορικών γίνεται κατά τη διαδικασία της παραγγελιας σας όπου υπολογίζεται και το κόστος των μεταφορικών.
  2. Για αποστολή με μεταφορική εταιρεία υπάρχει χρέωση μεταφορικών σε ορισμένα προϊόντα. Ο υπολογισμός των μεταφορικών γίνεται κατά τη διαδικασία της παραγγελιας σας όπου υπολογίζεται και το κόστος των μεταφορικών. Στα προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία δεν είναι διαθέσιμη η αντικαταβολή.
Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται εντός 1-7 εργάσιμων ημερών, εφόσον η παραγγελία έχει γίνει και επιβεβαιωθεί έως τις 15:00 για τις καθημερινές και το προϊόν είναι χαρακτηρισμένο ως Διαθέσιμο.
Η παραγγελία θα φτάσει στον τόπο παράδοσης εντός 48 ωρών από την στιγμή που θα αποσταλεί από την εταιρεία, για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, ενώ ο χρόνος παράδοσης για τις δυσπρόσιτες περιοχές αυξάνεται σε 72 ώρες. Για να δείτε τις δυσπρόσιτες περιοχές μπορείτε να μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.acscourier.net/el/search-areas