📞 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 23410-22041

Τρόποι Αποστολής

  1. Με αποστολή μέσω εταιρείας courier ΑCS. Για αποστολή με courier υπάρχει χρέωση μεταφορικών σε ορισμένα προϊόντα. Ο υπολογισμός των μεταφορικών γίνεται κατά τη διαδικασία της παραγγελίας σας όπου υπολογίζεται και το κόστος των μεταφορικών.
  2. Για αποστολή με μεταφορική εταιρεία υπάρχει χρέωση μεταφορικών σε ορισμένα προϊόντα. Ο υπολογισμός των μεταφορικών γίνεται κατά τη διαδικασία της παραγγελίας σας όπου υπολογίζεται και το κόστος των μεταφορικών. Στα προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία δεν είναι διαθέσιμη η αντικαταβολή. Η παράδοση ορίζεται έως το πεζοδρόμιο της εισόδου.

          Στις περιπτώσεις όπου το συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών αδυνατεί να παραδώσει στο πεζοδρόμιο της εισόδου η παράδοση θα γίνεται στις κοντινότερο δυνατό σημείο παράδοσης.

          Σε περίπτωση που στη διεύθυνση παράδοσης που έχει δώσει ο πελάτης/χρήστης είναι δύσκολη η πρόσβαση από μέσο μεταφοράς της εταιρείας/πρακτορείου μεταφορών (πχ φορτηγό) ή δεν επιτρέπεται η είσοδος στα μέσα μεταφοράς της εταιρείας/πρακτορείου μεταφορών, τότε παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσετε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας έτσι ώστε να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα. Σε περίπτωση που δε γίνει η ενημέρωση τότε η εταιρεία/πρακτορείο μεταφορών έχει το δικαίωμα να σας παραδώσει τα προϊόντα στο κοντινότερο προσβάσιμο από το μέσο μεταφοράς σημείο ή να ζητήσει επιπλέον χρέωση από τον πελάτη/χρήστη για την παράδοση των εμπορευμάτων έως το πεζοδρόμιο της εισόδου.

    Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, εφόσον η παραγγελία έχει γίνει και επιβεβαιωθεί έως τις 15:00 για τις καθημερινές και το προϊόν είναι χαρακτηρισμένο ως Διαθέσιμο.
    Η παραγγελία θα φτάσει στον τόπο παράδοσης εντός 48 ωρών από τη στιγμή που θα αποσταλεί από την εταιρεία, για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, ενώ ο χρόνος παράδοσης για τις δυσπρόσιτες περιοχές αυξάνεται σε 72 ώρες. Για να δείτε τις δυσπρόσιτες περιοχές μπορείτε να μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.acscourier.net/el/search-areas

    Η παράδοση αφορά μεγάλα αστικά κέντρα, οποιαδήποτε άλλη περιοχή (πχ χωριά, απομακρυσμένες περιοχές) υπάρχει περίπτωση να θεωρηθούν δυσπρόσιτες περιοχές, με αποτέλεσμα να μην ανήκουν στο δίκτυο διανομής της εταιρείας. Σε αυτές τις περιπτώσεις η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παράδοση των εμπορευμάτων ή να ζητήσει επιπλέον χρέωση από τον πελάτη/χρήστη.